Bun venit


You are not connected. Please login or register

Muzica Dance

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Muzica Dance on Mon Aug 23, 2010 6:23 am

deL

avatar
Admin
Muzica Dance


Muzica dance este un stil al muzicii foarte accesibile publicului si transmise prin mass-media, care este ascultata in cluburi, discoteci, posturi de radio sau televiziune. Termenul "muzica dance" este folosit pentru formulele comerciale ale muzicii electronice. In orice caz, atat muzica dance cat si cea electronica sunt realizate prin tehnologie electronica, folosindu-se calculatorul sau sintetizatoare, si de prea putine ori presupune mai mult de trei instrumente fizice.Sound-ul muzicii dance este reprodus digital (electronic) cu un ritm 4/4. Muzica dance atinge de la 120 bpm pana la 200 bpm, in acestea incluzandu-se muzica tehno, trance si house. Uneori muzica dance poate atinge pana la 1000 bpm in genurile de tip speedcore.

In general, publicul tinta al acestui tip de muzica sunt tinerii cu varste intre 13 si 29 de ani.Genul dance nu trebuie confundat cu muzica dance electronica, deoarece muzica dance are un caracter comercial, este o muzica populara, se produce pe banda rulanta, se pierde foarte repede si trebuie intotdeauna reinnoita.Piesele dance prind bine in orice locatie: in cafenele, in cluburile si discotecile, in baruri, in cofetarii, in autobuze, peste tot. De asemenea, stilul house este intens promovat la radio si la TV, reusind sa urce audienta prin versurile simple si liniile melodice simple (uneori puerile), care sunt retinute foarte usor, dar la fel de usor se si uita.Muzica dance nu reprezinta o cultura, dar in timp a reusit sa devina un bun substitut al lipsurilor posturilor de televiziune sau radio, cel mai bun exemplu in acest sens fiind chiar divertismentul.Va invitam sa urmariti cateva piese reprezentative ale muzicii dance:Faithless - "Insomnia"
David Guetta - "The World is Mine"
Simplu - "Oficial imi merge bine"
Morandi - "Angels"
Akcent - "King Of Disco"


Artisti romani
3 Sud Est, Cristina Rus, Class, HI-Q, Impact, Nicola, Simplu, Sistem, Andreea Balan, Morandi, Akcent, Anda Adam, Anna Lesko.

Artisti straini
Touch&Go, Moby, Fatboy Slim, Dannii Minogue, Bob Sinclair, 2 Unlimited, Safri Duo, Mousse T., David Guetta, Morcheeba, In-Grid, Faithless.

View user profile http://www.hnd-music.tk

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum