Bun venit


You are not connected. Please login or register

Filme

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Filme on Sun Aug 22, 2010 10:37 pm

Cred ca toti ne-am saturat de filme in care se petrec aceleasi lucruri, fie ele horror, comedii sau actiune , de filme in care toata actiunea porneste de la un grup de studenti. Ce se intampla cu ei in continuare depinde de genul filmului: fie mor, fie dau un mega party. Un film bun se gaseste greu, de aceea hai sa incercam sa informam lumea si sa`i ajutam in a-si incanta retinele cu ceva placut .
Va voi da eu startul.
Personal tind sa cred ca singurele filme in care inca se vin cu idei originale si captivante sunt cele psihologice. Sunt acele filme la care ai vrea sa te uiti iar si iar .. si de fiecare data descoperi noi lucruri, noi intelesuri,noi substraturi ale filmului. Sunt acele filme in care creierul este scos din starea de latenta. Dupa parerea mea cele mai bune filme din aceasta categorie sunt: Fight club, The butterfly effect, Lucky number Slevin, Shutter Island. Vizionare placuta si va astept cu noi sugestii!

View user profile

2 Filme on Sun Aug 22, 2010 10:49 pm

Nek

avatar
Admin
Va pot spune doar ca filmele spuse de forsaken sunt cu adevarat exceptionale nu sunt doar filme sunt filmele ce in fata monitorului te pierzi si intri in povestea lui ramai coplesit si entuziasmat nu va pot spune doar sa le vizionati .

View user profile http://truediaries.team-talk.net

3 Re: Filme on Tue Aug 24, 2010 10:31 pm

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum